"Zήσε σα να 'ταν να πεθάνεις αύριο - μάθε σα να 'ταν να ζείς για πάντα" - GAHNDI MAHATMA

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πολλές σχέσεις ξεκινούν από φιλία και καταλήγουν σε έρωτα και το αντίστροφο.. Τι είναι καλύτερο??


Να κερδίσεις  έναν τέλειο φίλο ή να χάνεις έναν ιπποτικό εραστή??

5 σχόλια:

  1. Έχετε σκεφτεί με τι κριτήριο διαλέγουμε τους/τις φίλες μας??έχετε σκεφτεί γιατί μια φιλία διαρκεί πιο πολύ από μια σχέση και πιο άνετα??Πολύ απλά γιατί οι φίλοι/ες που διαλέγουμε έχουν τα χαρακτηριστικά των εραστών που θέλουμε...!τι θέλουμε σε μια σχέση??ειλικρίνια,συναίσθημα,πίστη,υπομονή και προπαντώς να ξέρουμε ότι κάποιος είναι δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα...έναν που ότι και αν κάνουμε και θα μας κατσαδιάσει...αλλά και θα ανοίξει την αγκαλιά του να μας δεχτεί πάλι ακόμα και αν έχουμε κάνει τη μεγαλύτερη γκάφα στη ζωή μας...ένας που θα ξενυχτήσει ακούγοντας τα προβληματα μας και δε θα πεί κουβέντα επειδή πολύ απλά μας νοιάζεται και μας αγαπά...αυτό δεν είναι το πρότυπο του ιδανικού φίλου που θέλουμε δίπλα μας???ποσο μάλλον ο άνθρωπος που θα μας συνοδεψει σε όλη μας τη ζωη...θα θέλουμε σίγουρα να του μοιάζει.....!!!πολλές φορές όμως δε γίνεται οι φίλοι/ες μας να γίνουν εραστές μας...αλλά ακόμα και αν γίνει έχουμε καταστρέψει παντελώς τη παλιά φιλία...γιατί πάντα κάποιος απο τους δυο θα νιώθει κάτι παραπάνω..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπάρχουν όρια, ο δρόμος που δείχνει η καρδιά, είναι ο αληθινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φιλία μπορεί να μείνει για πάντα είναι κάτι πιο ιδεατό πιο "ελέυθερο", ο έρωτας στις σημερινές συνθήκες είναι σαν ένα φυλακισμένο κλουβί. Νιώθει ωραία που το ταίζουν και το φροντίζουν άλλα πάντα θέλει να δραπετέυσει απο το κλουβί π το έχουν κλείσει. Δεν ξεχώριζω τι είναι καλύτερο η φιλία ή ο έρωτας. Ξεχωρίζω το τι θέλει η καρδιά μου κάθε στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην ακολουθούμε το δρόμο της καρδιάς, και πολύ μεγάλη για να την αντέξουμε αν έχουμε κάνει λάθος επιλογές.
    Η καρδιά της λογικής ή η λογική της καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημασία δεν έχει ποιός/ά θα πει πρώτος/η το σ' αγαπώ
    μα ποιός/ά θα 'χει τη δύναμη και το κουράγιο
    να νικήσει τα αδιέξοδα
    και να το κρατήσει ως το τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή